Een professional in sanitair en centrale verwarming

Joeri Vermeulen Centrale Verwarming & Sanitair uit Niel (Antwerpen) is een allround vakman in loodgieterij en verwarming. Met meer dan 15 jaar ervaring op zak in dienst van een baas is Joeri voor zichzelf begonnen als zelfstandig loodgieter om u nog sneller en efficiënter van dienst te kunnen zijn.

 

Loodgieterij en sanitair

Bij Joeri Vermeulen kunt u terecht voor de installatie of reparatie van alle sanitair in uw woning. Van grote projecten zoals totaalrenovaties en nieuwbouw, rioleringswerken of het plaatsen van volledige keukens en badkamers, tot kleinere opdrachten zoals plaatsen, herstellen of renoveren van kranen, leidingen en aansluitingen of dringende kleine ingrepen, Joeri helpt u snel en vakkundig uit de nood.

 

Centrale verwarming

Ook voor verwarmingsketels, zonneboilers, leidingen en radiatoren van uw centrale-verwarmingsinstallatie hebt u in Joeri Vermeulen een echte specialist gevonden. En omdat alleen uw comfort telt, werkt Joeri als Select Dealer van ATAG vooral met de hoogrendementsketels en zonneboilers van dat topmerk. Daarnaast plaatst hij toestellen van Junkers. Hij staat ook in voor de verplichte onderhoudsbeurten van uw gasinstallatie.

 

De ervaring in sanitair en verwarming van Joeri Vermeulen garandeert u duurzaam wooncomfort!

 

Een professional in sanitair en centrale verwarming